Om JEKO

Kvalitets produkter og god kundeservice,
er vores grundværdier.

JEKO Western Equipment er en butik med westernudstyr, både til hest og rytter. Butikken blev grundlagt i år 1992 af Klaus Ceglarek med grundværdierne; kvalitets produkter og god kundeservice. Disse værdier er ført videre helt til i dag, hvor Jessica Ceglarek, sammen med Emma Hindhede har overtaget butikken, som kører butikken i Klaus’ ånd.

I butikken finder du hesteudstyr lige fra plejeprodukter til showudstyr i fineste kvalitet. Udover salg af produkter, så tilbyder vi kommission af sadler, samt sadelprøvning, hvor vi kører ud til dig (dette står Ditte Poulsen for).

Vi er altid klar på at hjælpe med at give dig og din hest det bedste udstyr for bedste præstation.

Hvem står bag

Emma Hindhede arbejder på Tuse Creek Ranch, som stald assistent, samtidig med at hun læser på fjern studie til skolelære. Emma startede indenfor dressur og springverdenen, men har siden da konverteret til western verdenen, hvor hun nu er en aktiv stævnerytter. Dette giver Emma en super forståelse inden for forskelle mellem de to verdener, samt er god til at vejlede igennem de forskellige brands og produkter.

Emma står primært for de sociale medier, varefremvisninger og kundeservice.

Jessica Ceglarek, datter af Klaus Ceglarek og Jette Ceglarek, er født og opvokset på Tuse Creek Ranch og studerer nu biologi på Københavns Universitet. Jessica har redet western ridning hele hendes liv og er i dag en aktiv stævnerytter, som har deltaget til flere større stævner. Dette giver Jessica en god indsigt i, hvad der er hot og hvad der er not indenfor showverdenen, samt en god forståelse for de forskellige funktioner af westernudstyret.

Jessica har i øjeblikket travlt med sit biologistudie og har derfor valgt at holde en pause med arbejdet hos JEKO. Hun vil dog stadig være at finde på showbanerne i 2020.

Ditte Poulsen, som er cheftræner på Tuse Creek Ranch, har arbejdet på gården siden hun var 16 år. Ditte har deltaget i mange større stævner, både i Danmark, rundt omkring i Europa og i USA.

Ditte står for al salg af sadler og kører også ud til kunder, mod betaling.