Dine personlige dateoplysninger

De personlige dataoplysninger der indsamles/registreres hos JEKO Western Equipment, vil på intet tidspunkt blive solgt, overdraget eller blive tilgængeligt for tredjepart. Alle persondataoplysninger opbevares sikkert og er udelukkende tilgængelige for personale hos JEKO Western Equipment.

Vores webshopsystem anvender cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. En cookie er en fil der gemmes på forbrugerens egen computer. Det er muligt at bede systemet gemme adresseoplysninger til fremtidige køb. Dette kan du som forbruger selv slette igennem dine browser indstillinger.

Ved køb igennem webshoppen indhenter vi navn, adresse, mail og telefonnummer. Disse oplysninger anvendes udelukkende til behandling af din order. 

Når du handler hos JEKO Western Equipment registreres vi IP-adressen hvorfra køb fortages. Denne information har ingen anvendelse normalvis, men kan evt. bruges i politi efterforskning.

I forhold til persondataloven har forbrugeren ret til at forespørge på registrerede oplysninger, og vi hos JEKO Western Equipment er forpligtet til at slette disse oplysninger såfremt det ønskes.