Absorbine er et amerikansk mærke, der blev stiftet i 1892 af Wilbur F. Young og hans kone Mary Ida. De ønskede at finde en måde at behandle muskelsmerte hos deres hårdarbejdende arbejdsheste. Deres opskrift på produktet blev hurtigt kendt blandt andre landmænd. Sidenhen er det blevet til mange nye produkter. Absorbine har plejeprodukter til enhver problemstilling, lige fra fluebeskyttelse til læderpleje og ikke mindst deres sublime grooming-produkter, der anvendes over hele verden. Alle plejeprodukterne er af højeste kvalitet.

JEKO ANBEFALER

ABSORBINE SHOWSHEEN

Når man nævner Absorbine og deres plejeprodukter, kan man ikke komme udenom deres showsheen, som er en klassisk showshine. Absorbine Showsheen indeholder pro-vitaminer, som er plejende for pelsen, samt silkeproteiner, der styrker man og hale og hjælper på hårvæksten, så du både får en længere og stærkere man/hale. Showsheen er både et super dagligt dagsprodukt, men giver også lige det sidste til shows/stævner!

ABSORBINE ULTRASHIELD FLY REPELLENT

Absolut den bedste fluespray og insektspray, der findes på markedet! Sprayen både afskrækker, skader og dræber bidende fluer, mitter, myg, klæge, tæger og mange flere. De aktive stoffer, der er anvendt i UltraShield er pyrethin og permethrin. Ydermere er sprayen solbeskyttende. Ultrashield er ikke bare en fluespray, den plejer også pelsen med blandt andet aloe vera lanolin. Ultrashiled holder op til 17 dage – DEN SORTE, DER VIRKER. Den er naturligvis testet og godkendt af miljøstyrelsen, og har dansk godkendelseslabel.

MEGA SALE

Se alle de vare der er på tilbud her.