Borstiq Farm er et svenskstiftet brand, der har eksisteret siden 1998. Siden da har de arbejdet på at skabe de mest funktionelle strigler, mens de ikke er gået på kompromis med æstetikken! Striglernes hår er af lækre naturmaterialer, selv striglens håndtag er lavet af flot og æstetisk træ. Hestefolk strigler deres heste hver evig eneste dag, og en god strigle er derfor essentielt i enhver strigle- eller groomingtaske! De lækre strigler er for mange gået hen og blevet et samlerobjekt. Der skal være en strigle til enhver lejlighed, om det er mudderudfordringen i dagligdagen eller det sidste shine, der lige skal til inden et show/stævne – ja, så har Borstiq Farm striglen til enhver opgave.

JEKO ANBEFALER

Borstiq Farm Massage strigle

Massagestriglen er med knopper af gummi, håndtaget er af stof, så enhver hånd passer ind. Borstiq Farm Massage striglen er ideal til dig der ønsker at give din hest det bedste velvære. Hestene elsker den! Striglen er lille og praktisk, så man rigtig kan komme i dybden alle steder på hestens krop.

Borstig Farm hovrenser med kraftige børster

Denne hovrenser er virkelig et multiværktøj. Den er lavet i træ, med kraftige børster, der er perfekt til at rengøre hovene på de mudrede dage. I enden af skaftet sider en almindelig hovrenser. 2 i 1 når det er bedst.

Viser alle 4 resultater

MEGA SALE

Se alle de vare der er på tilbud her.