CinchJeans er et amerikansk mærke, der har eksisteret siden 1996. De producerer cowboybukser og skjorter til både mænd og kvinder. Deres jeans er et rigtig godt fit og er behagelige at have på, men vigtigst af alt der kvaliteten i top, så de holder mange timer i sadlen. Det er altså jeans, der er lavet til at arbejde i – både når du er i sadlen eller når der skal fikses hegn. CinchJeans kigger i høj grad efter nye trends, men uden at gå på kompromis med historien og menneskerne bag brandet. Du finder derfor mange forskellige slags styles og fits. Vi kommer her med en lille guide til hvilke modeller du skal gå efter, alt efter om du er til det afslappede look, eller det mere moderne og slim look.

Styles som Blu, Green og Black Label har et traditionelt og afslappet udtryk. Er du mere moderne og fashion-forward skal du gå efter Ian og Silver Label.

For kvinderne har styles som Bailey og Jenna et mere afslappet look i modsætning til styles som Kylie og Ada, der har et mere slimfit look.

Cinch skjorter, som vi forhandler en del af, har også et godt og klassisk look. Du kan både finde skjorter, der er ensfarvede, eller de mere spraglet-mønstrede skjorter. Cinch har noget for enhver smag!

JEKO ANBEFALER

Cinch skjorter med mønster

Disse skjorter har som sagt et super godt fit. De har en god længde, så skjorten ikke ryger op imens du rider. De sidder godt, med plads til bevægelighed uden at skjorterne ser for store ud.

MEGA SALE

Se alle de vare der er på tilbud her.