Webshop

CinchJeans

CinchJeans er et amerikansk mærke, som har eksisteret siden 1996, de producere cowboybukser og skjorter både til mænd og kvinder. Deres jeans er et rigtig godt fit og er behagelige at have på, men vigtigst af alt der kvaliteten i top så de holder mange timer i sadlen. Det er altså jeans der er lavet til at arbejde i, både når du er i sadlen eller når der skal fikses hegn. CinchJeans kigger i højgrad efter nye trends, men uden det går på kompromis med historien og menneskerne bag brandet. Du finder derfor mange forskellige slags stiles og fits vi kommer her med en lille guide hvilke modeller du skal gå efter, alt efter om du er til det afslappende look, eller det mere moderne slim look.

Styles som Blu, Green og Black Label har et traditionelt og afslappet udtryk. Er du mere moderne og fashion-forward skal du gå efter Ian og Silver Label.

For kvinderne har styles som Bailey og Jenna et mere afslappende look i modsætningen til styles som Kylie og Ada som har et mere slimfit look.

Cinch skjoter som vi forhandler en del af har også et godt og klassisk look. Du kan både finde skjorter der er ensfarvet, eller de mere spraglet mønstret skjorter. Cinch har noget for en hver smag!

JEKO ANBEFALER

Cinch skjorter med mønster

Disse skjorter har som sagt, et super godt fit. De har en god længde så skjorten ikke ryger op i mens du rider. De sidder godt, men plads til bevægelighed uden at skjorterne ser for store ud.

MEGA SALE

Se alle de vare der er på tilbud her.