Heritage Gloves laver handsker til ethvert behov og enhver årstid. Det danske vejr er meget omskifteligt, hvor det både kan være ganske køligt om foråret, eller varmt i efterårsmånederne. Det kan derfor være nødvendigt at have flere handsker, så du har noget til enhver sæson. Her har Hertitage Gloves handskerne til dig.

JEKO ANBEFALER

Heritage Winter Work Glove

Handsken er god til de kolde vintermåneder, der kan forekomme. Den kan både anvendes som ridehandske, men er også en sublim arbejdshandske! Den er 100% vandtæt så ingen våde fingre når hestene skal til og fra fold, eller når vandkaret skal renses og tømmes – eller på en tur ud i regnvejret. Handsken er lavet af gedeskind, hvilket er tre gange så stærkt som det mere traditionelle koskind. Om håndledet er der elastiskstræk, som hjælper med at holde handsken på plads.

Heritage Performance Glove – Grå

Denne handske fra Heritage er en sublim allround handske, der kan anvendes af alle ryttere uanset disciplin – lige fra dressurrytteren, hunter, spring eller westernrytteren. God både i det daglige arbejde med heste eller til stævner/shows. Heritage Performance Glove er endda touch friendly, så nu behøver du ikke længere at tage handsker af og på hver gang du skal bruge din smartphone.

Viser alle 5 resultater

MEGA SALE

Se alle de vare der er på tilbud her.