Professional’s Choice er et amerikansk brand der allerede blev stiftet tilbage i 1976 da skaberen og CEO Dal Scott brækkede sit ben en hesteulykke. For at fremme helingsprocessen skabte han et neopren ortopædisk produkt. Da Dale stadig havde en stor passion for heste, ændrede firmaet i 1986 retning og fokuserede på hesteindustrien i stedet for og Professional’s Choice var skabt. I 1990’erne blev verden bekendt med hvad der i dag kendes som The Original Sports Medicine Boot. Som er blevet klinisk testet som er den bedst beskyttende og mest stødabsorberende boot/gamache på markedet. Siden er der kommet en lang række af produkter til. Hos JEKO Western Equipment har vi et stort sortiment af Professional’s Choice, hvis du har et ønske om et produkt vi ikke lige har i vores sortiment, konkakt os da gerne, vi ønsker at fører det sortiment og udvalg vores kunder efterspørger.

JEKO ANBEFALER

Professional’s Choice VenTECH Elite Sports Medicine Boots

Disse Boots passer til et hvert hesteben! Det ydrelag af lavet af åndbart neopren materiale, hvor det indre lag af booten/gamachen er lavet med UltraShcok som er et yderst stødabsorberende materiale. Det er i videnskabelige test, blevet testet til at absorbere 26% af de stød hesten møder når den bevæger sig. De fås i mange fede farver og mønstre, med Professional’s Choice bliver det aldrig kedeligt og kvaliteten er i top!

Professional’s Choice Comfort Fit Fly Mask

Fluemasken er lavet I lycra, som selv former sig efter hastens hoved, dette giver en god pasform. Ved øjenområdet er der net så hesten kan se, men samtidig holder fluer og insekter væk. Fluemasken har grundet materialet ingen velcrolukninger der kan genere hesten. Kan også anvendes uden brug af grime. Så fås den naturligvis i flotte og sjove farver.

MEGA SALE

Se alle de vare der er på tilbud her.