Scharf Freedom western gjord

DKK 2.099,00

Denne revolutionærende og patenterede Freedom gjord fra mærket Scharf er designet således, at hver del i gjorden virker sammen med en bestemt muskel i brystet samt ikke forstyrre funktionen af de andre muskler. Der opnås optimal frihed ved brystbenet og albuen, grundet den atomiske form der ikke presser, men skaber frihed. Scharf Freedom gjord kan særligt anbefales til heste der lider af gjordkrampe.

Scharf Freedom gjorden er et unikt produkt, patenteret og fremstillet i Europa med materialer af højeste kvalitet i overensstemmelse med EU-standarder. Gjorden fokuserer på livskvaliteten for hesten og dens kvalitet giver dig mulighed for at bruge den i mange år fremover.

Scharf Freedom gjorden er den eneste gjord på markedet med integreret struktur fremstillet i ikke-deformerbar syntetisk fibre. Dette materiale fungerer som en indre “krop” uden snit, riller eller syninger. Dette gør Freedom gjorden umådelig stærk  og næsten umulig at knække. Den syntetiske fiber tåler modstand/træk på op til 750 kg for dressur samt Freedom gjorden til islandske heste og ponyer. Freedom spring, Eventing samt Western gjordene tåler modsat/træk på op til 1500 kg. Den syntetiske “krop” er beklædt med premium læder for optimal kvalitet og elegance. Denne syntestiske fiber er brugt gennem generationer til ekstreme sports aktiviter (klatring, skibsfortøjning, luftsport m.v.)  Dette produkt er certificeres efter europæiske sikkerhedsnormer.

Du kan vælge mellem sort, chokolade og honey. Der findes tre størrelser (75, 80 og 85) her regnes i cm. Har du problemer med at vælge størrelse? Skriv endelig til os, vi står klar til at rådgive og vejlede dig.

Featers:

  • Arbejder med musklerne både horisontalt og vertikal
  • Arbejder med musklerne både fremadgående og tilbagegående
  • Maksimal luftcirkulation
  • Eliminering af sved
  • Klassiske rullespænder i justfritstål
  • 100% blødt smidigt skind
  • Optimal frihed for, mens sadlen ligger sikkert på hesten
  • Spænde til både fortøj og baggjord
  • Gjorden er ekstremt flexibel og foldes nemt sammen, optimalt under transport og opbevaring

Scharf Freedom gjorden rengøres med almindeligt læderpleje.

Scharf Freedom gjorden fås også i andre modeller, blandt andet til springsadel (hunter). Ønsker du at hører mere om de andre modeller tøv ikke med at kontakte os. Dette kan ske via facebook, mail (info@jeko.dk) eller på tlf. 23 95 21 19

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scharf Freedom western gjord”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *